Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa muamelat adımları genellikle şunları muhtevaerir:

Her yangın merdiveninin her dü yerında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma yerından fayda yapmak amacı ile yapılan, en lüks 100 nüfus kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına ilgilı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kadar olabilir.

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle alay malay eş özellikleri, dayanıklı ve bozulmamış mimarida olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Binalarda muayyen standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da şayan maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein Yangın Kapısı kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir alternatif sunar.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page